Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 12/07/2020
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat, Societat, Urbanisme Dilluns, 5 de febrer de 2018

El carrer de les Hortes, tallat a causa d'un despreniment a la façana d'un edifici

L'accés al carrer Gran i al carrer Cavallers des del carrer de les Hortes romandrà tallat al trànsit de vehicles durant els propers dies, fins que es porti a terme l'enderroc de la finca afectada pel despreniment

El carrer de les Hortes és tallat al trànsit com a conseqüència d’un despreniment a la façana del número 15, un vell edifici deshabitat. L’accés de vehicles al carrer Gran i al carrer Cavallers està limitat al mateix carrer de les Hortes, just on s’ha produït el despreniment, després de la cantonada amb el carrer Sant Jaume.

La finca que ha patit el despreniment és una construcció antiga, amb paret de tàpia, que, segons fonts municipals, amb les darreres pluges ha patit filtracions que l’han anat deteriorant. L’edifici en qüestió, que ja estava previst derruir-se, serà enderrocat de forma urgent per tan d’evitar qualsevol problema de seguretat.

Aquest matí s’han traslladat fins al lloc dels fets efectius dels Bombers de la Generalitat així com tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament d’Esparreguera per tal de supervisar l’ edifici afectat i avaluar els riscos envers les finques veïnes i la via pública. Davant del risc de nous despreniments a la façana, els responsables municipals han decidit marcar un perímetre de seguretat que ha obligat a tallar el carrer.

En els propers dies és previst que pugui dur-se a terme l’enderroc per via urgent de l’edifici afectat i fins aleshores continuarà tallat al trànsit l’accés als carrers Gran i Cavallers des del carrer de les Hortes.

Carrer de les Hortes a l'alçada del número 15