Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 13/12/2018
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Alcaldia, Cultura i Festes Dimecres, 7 de febrer de 2018

L’Ajuntament i La Passió signen el conveni de col·laboració de l’any 2017

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, i el president de la Junta Directiva de La Passió, Josep Cuscó, han signat aquest document que regula les relacions entre ambdues entitats i assigna una subvenció econòmica de gairebé 34.000 euros

Josep Cuscó, president de la Junta Directiva de La Passió, ha assegurat que “és el conveni anual que segueix la mateixa fórmula dels darrers anys, però que podria ser el darrer d’aquestes característiques si prospera l’actual marc de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per dissenyar un conveni a més llarg termini”. Una signatura que s’ha allargat durant algunes setmanes, més enllà de l’any natural que corresponia, per motius d’agenda i també de justificació del conveni de l’any 2016.

Emmanuel Ortí, regidor d’Entitats, Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha explicat que “aquests petits desajustos en la justificació del conveni del 2016, ara ja solucionats, van retardar aquest acord que, a més, havia de tenir en compte els terminis de comunicació entre ambdues parts”. El regidor ha admès que els convenis anuals amb La Passió comporten molts tràmits administratius i aposta també per una col·laboració a més llarg termini.

Ortí ha afegit que el conveni contemplava un import màxim de 40.000 euros, 30.000 per l’espectacle de La Passió i 10.000 més per a les dues auditories, l’econòmica i la d’infraestructures, que ja s’han fet i lliurat a l’Ajuntament. Finalment, l’import de la subvenció és de gairebé 34.000 euros perquè aquesta partida destinada a les dues auditories ha estat menor i, per tant, s’ha reduït la subvenció en una mica més de 6.000 euros.

L'alcalde Eduard Rivas, el president Josep Cuscó i el regidor Emmanuel Ortí en el moment de la signatura del conveni