Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local, Salut Pública Dimecres, 14 de febrer de 2018

La Policia Local fa 461 serveis relacionats amb gossos en un any

La Policia Local va imposar un total de 39 denúncies per l’incompliment de l’ordenança d’animals domèstics durant l’any 2017. En total, el cos policial va fer 461 serveis relacionats amb gossos, que tenen a veure amb sorolls i abandonaments, entre altres

Josep Sánchez, inspector en cap de la Policia Local, ha explicat en declaracions a l’emissora municipal que “al 2017 es varen recollir 105 gossos perduts o abandonats i es varen imposar 39 sancions, per diferents casuístiques, des de portar un gos perillós sense morrió fins a tenir-los en condicions inadequades o tancats en balconades. El catàleg d’infraccions està contemplat a l’ordenança”. La majoria d’actuacions tenen a veure amb les molèsties ocasionades pel bordar dels gossos.

A banda, com a policia administrativa, la Policia Local va imposar al 2017 65 denúncies basades en l’ordenança de civisme i convivència i 54 referides a la Llei de Seguretat Ciutadana, a més de 73 inspeccions de vetlladors. Es varen fer 195 actuacions per sorolls i molèsties per veïns i activitats, 287 serveis per activacions d’alarmes, 192 actuacions relacionades amb incidències en els contenidors de brossa y 377 serveis per localitzar i comunicar desperfectes a la vila pública.

L'ordenança municipal recull molts aspectes sobre la tinença d'animals