Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 10/04/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local, Protecció Civil Dimecres, 28 de febrer de 2018

La nevada passa per Esparreguera sense grans afectacions

La neu que ha caigut a Esparreguera durant la matinada i primeres hores del matí ha generat poques afectacions a la nostra vila. A nivell de mobilitat, però, la línia Igualada-Barcelona de Monbús ha funcionat de manera molt parcial durant tot el matí

La companyia Monbús atribueix als problemes que presenta la calçada a l’A-2, sobretot al túnel del Bruc, la manca de funcionament de la línia Igualada-Barcelona durant el matí. Es preveu reprendre el servei amb normalitat a les quatre de la tarda. Pel que fa a les línies Esparreguera-Martorell i Esparreguera-Olesa, han funcionat amb normalitat, mentre que el bus urbà ha hagut de cancel·lar alguns serveis a primera hora del matí.

En l'àmbit educatiu, Protecció Civil ja va anunciar ahir a primera hora de la tarda que el transport escolar quedava anul·lat avui a tot Catalunya com a mesura preventiva. La tònica a tots els centres ha estat de pocs alumnes, encara que a l’escola Mare de Déu de la Muntanya n’hi han anat 108 i a l’escola El Puig 165. En l’altre extrem, l’assistència d’alumnat als instituts ha estat molt baix, com també ha succeït a les escoles bressol. El servei de menjador s’ha mantingut en tots els centres que n’ofereixen.

Davant les previsions del temps i de l’activació del Pla Neucat, l’Ajuntament d'Esparreguera ja va posar en marxa tots els protocols d’actuació ahir al matí, quan es va mantenir una reunió de coordinació amb la Policia Local i altres departaments, establint un grup permanent de vigilància integrat per nou persones i assistit per quatre vehicles.

L’ADF i la brigada municipal han repartit sal a les vies principals d’accés i mobilitat i a les que presenten més complicació, pel seu fort pendent.

Imatge de la nevada a primera hora del matí a Esparreguera