Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles, Gent Gran Divendres, 2 de març de 2018

La residència de Can Comelles serà pionera en la incorporació d’una unitat de demències

El projecte bàsic i executiu va ser aprovat en la darrera Junta de Govern Local i s’espera que pugui estar en servei a la tardor vinent, després de quatre mesos d’obres. El pressupost d'aquesta actuació, la més important que es realitzarà aquest mandat, és de 122.000 euros

La Unitat de demències serà un nou edifici adossat a la residència assistida de Can Comelles, que tindrà una superfície de 85 metres quadrats i podrà acollir fins a 15 persones amb un grau de demència avançat. Hi haurà una cuina i un lavabo, encara que es tractarà només d’assistència de dia, perquè els residents tornaran a les seves habitacions de nit.

La regidora de Serveis Socials i de la Gent Gran de l'Ajuntament d'Esparreguera, María Vallejo, ha destacat que “els tràmits per dur a terme aquesta actuació s’han reduït a la meitat gràcies a l’encomana de gestió a l’empresa Sumar Acció Social”.

El pressupost és de 122.000 euros amb l’IVA inclòs i es tracta d’una actuació inclosa en un paquet d’inversions aprovat fa uns mesos. La regidora María Vallejo afirma que és la mesura més idònia per descol·lapsar la residència assistida de Can Comelles i que, malgrat que s’han fet i s’estan fent altres millores a la residència, aquest serà el projecte més important que es durà a terme a Can Comelles durant aquest mandat.

Residència Municipal de Can Comelles