Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports, Gent Gran Dimecres, 14 de març de 2018

Un total de 123 persones participen en la tercera passejada del cicle “A cent cap als 100”

Aquest cicle de la Diputació de Barcelona ha permès a veïns i veïnes dels municipis de Bigues i Riells, Montgat i Torelló passejar, juntament amb els participants d’Esparreguera, per diversos indrets de la vila

Els quatre municipis formen part enguany d’aquest programa rotatiu que comporta l’organització d’un total de quatre passejades i una més de cloenda amb la participació de totes les ciutats i pobles que s’han sumat enguany al cicle de passejades de la Diputació de Barcelona. Toni Rodríguez, tècnic del servei d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, assegura que “és una passejada per a persones majors de 55 anys que realitzen algun tipus d’activitat física i que permet gaudir als participants dels indrets més característics dels diferents municipis que es visiten”. El nombre màxim de participants per municipi és de 53 per omplir d’aquesta manera un autocar.

El passat 17 de gener, esparreguerins i esparreguerines es van traslladar a Bigues i Riells per gaudir d’aquest cicle, mentre que el 21 de febrer van fer la passejada per Montgat. Aquest 14 de març, Esparreguera ha estat la vila amfitriona, i el cicle finalitzarà el proper 17 d’abril a Torelló. La cloenda del “A cent cap als 100” se celebrarà en una data i en un lloc encara per confirmar amb la participació de persones, que hagin realitzat un mínim de tres passejades durant l’any, procedents dels 58 municipis que formen part d’aquest cicle de la Diputació de Barcelona.

Passejada per Esparreguera

Passejada per Esparreguera

Passejada per Esparreguera

Passejada per Esparreguera