Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Oficina d'Atenció Ciutadana Divendres, 16 de març de 2018

Disponible la Guia de Bonificacions i Exempcions 2018 de l’Ajuntament d’Esparreguera

Aquesta guia, publicada per l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), té la finalitat de fer més transparents a la ciutadania el conjunt de beneficis fiscals establerts a les ordenances municipals

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) d’Esparreguera ha editat la Guia breu de Bonificacions i Exempcions Municipals 2018 per informar dels beneficis fiscals a què tenen dret els veïns del municipi. Aquesta guia, que es distribuirà gratuïtament des de la pròpia OAC, té la finalitat de fer més transparents a la ciutadania el conjunt de reduccions i exempcions establerts en les ordenances municipals.

La guia editada per l’OAC s’organitza en cinc apartats distingint entre els supòsits que poden afectar els ciutadans en funció de la seva situació personal i familiar, la propietat d’un habitatge, la tinença d’un vehicle, conductes relacionades amb el medi ambient i, com a novetat de aquest 2018, la implantació de noves empreses en determinats àmbits de l’economia. En cada cas es detalla quina és la bonificació a la que els ciutadans tenen dret i sota quines condicions se’n podria ser beneficiari.

El conjunt d’exempcions i bonificacions es troben definides a les ordenances fiscals i es poden consultar al web de l’Ajuntament. Amb l’edició d’aquesta guia l’OAC vol fer-les accessibles a tots els ciutadans i, al mateix temps, recordar que algunes de les bonificacions no són acumulables, i que per gaudir de les reduccions cal complir els requisits establerts en cadascuna de les ordenances.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Ja està disponible a l'OAC la Guia de Bonificacions i Exempcions Municipals 2018