Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consum Dimarts, 20 de març de 2018

Nou preu de la bombona de butà: fins el mes de maig serà de 13,96 €

La nova tarifa, marcada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, representa un abaratiment del 5% respecte del preu anterior i estableix una nova rebaixa després de dos increments consecutius en els períodes bimestrals anteriors: 1,6% al gener i 2,1% al mes de novembre passat

Segons ha informat el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme el nou preu de les bombones de butà, per als propers dos mesos, será de 13,96 €, impostos inclosos. Aquest preu representa un descens del 5% respecte al preu anterior i suposa el primer abaratiment després de dos períodes bimestrals consecutius de pujades. Tot i aquest descens, el preu del butà es manté lluny del preu mínim d'11,25 € enregistrat el juliol de 2016.

Aquest preu serà vigent durant dos mesos, fins al tercer dimarts del mes de maig, quan es revisarà de nou segons les cotitzacions internacionals. La fórmula de variació del preu del butà depèn de la cotització de la matèria primera als mercats internacionals, els ports i la variació del tipus de canvi. El preu regulat afecta les bombones de butà que més comunament fan servir les llars, envasos amb càrrega igual o superior a 8 kg i inferior a 20 kg (amb una tara superior a 9 kg).

Cal recordar als ciutadans que algunes benzineres poden vendre aquest tipus d’envàs a preus superiors perquè són benzineres franquiciades i el preu el disposa el propietari de l’establiment. Si els consumidors volen comprar butà al preu estipulat pel Ministeri d’Energia en aquest format poden dirigir-se a les benzineres de la marca o poden demanar més informació a BUTANO MARTORELL, SA (carrer de Montserrat, núm. 49 baixos - 08760 Martorell) o trucant al Tel. 93 775 18 87 – 93 775 14 99).

A Esparreguera el repartiment de bombones de butà a domicili es realitza setmanalment dimecres al centre urbà, Can Comelles i La Plana, i dissabtes a Can Vinyals, la Colònia Sedó i Mas d’en Gall. A Can Rial el repartiment és els dissabtes cada 15 dies.

Actualitzat el preu de la bombona de butà

Nou preu de la bombona de butà: fins el mes de maig serà de 13,96 €