Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç Dimecres, 21 de març de 2018

Esparreguera Comerç s’afegeix a la campanya solidària de les polseres Candela

Per celebrar la Setmana del Comerç, la nova associació de botiguers de la vila s’ha sumat a aquesta campanya solidària, a benefici de la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, que en quatre anys ha recaptat gairebé 1,5 milions d’euros

Les Candela són unes polseres de colors que elaboren els infants ingressats a la planta d’oncohematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, les seves famílies i els seus amics. El seu origen és una història d’amistat que va començar l’any 2013 quan una voluntària de l’Hospital va ensenyar a la Candela, una nena ingressada amb leucèmia, a fer unes polseretes formades per nusos perquè les hores semblessin més curtes.

La Candela va ensenyar a fer-les a dues amigues seves, la Mariona i la Daniela, les impulsores de la iniciativa, ja que van posar-li el nom i van començar a vendre-les durant tot un estiu per aconseguir diners per a la investigació del càncer infantil. Ben aviat s’hi van sumar tots els nens i nenes de la 8a planta de l’Hospital, que entre ells s’anomenen Xipirons, i totes aquelles persones que volien continuar aquesta història solidària.

Leticia Navarro, vicepresidenta d’Esparreguera Comerç, assegura que “aprofitant la Setmana del Comerç que se celebra durant aquesta setmana, els botiguers de la vila ens hem volgut sumar a aquesta campanya solidària i els vilatans que vulguin adquirir aquestes polseres ho podran fer en la majoria dels establiments associats a Esparreguera Comerç fins al proper 19 d’abril”.

Les 2.000 polseres han estat subministrades per l’associació PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet i en la campanya participen una setantena d’establiments. Per saber on es venen, s’han penjat uns cartells identificatius a les portes de les botigues. Per tan sols una donació de 3 € o 5 € una persona pot lluir la seva Candela i contribuir amb el 100% del seu donatiu a la investigació del càncer infantil.

Polseres Candela