Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal, Joventut, Memòria Històrica Divendres, 23 de març de 2018

La 3a edició dels Premis de Recerca Vila d’Esparreguera ja està en marxa

Les regidories de Joventut i de Memòria Històrica convoquen aquest premi amb l’objectiu de promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement i de l’expressió centrat en la nostra vila

Les persones interessades a participar en el Premi de Recerca Vila d’Esparreguera poden lliurar els seus treballs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’OAC, fins al 7 de juny, tenint en compte que cada participant només pot presentar un únic treball, escrit en llengua catalana, encara que aquest es podrà fer individualment o en un grup màxim de 3 persones.

Com en l’edició de l’any passat, el Premi consta de tres categories: una per a alumnes de 3r i 4t d’ESO, una per a estudiants de 1r i 2n de Batxillerat, i una per a adults. Rosa Maria Codina, arxivera municipal, destaca que “el tema és lliure, però sempre centrat en la vila d’Esparreguera, i el jurat valorarà l’originalitat del tema, el procés de recerca i el rigor científic, la qualitat lingüística i la presentació i l’estructura del treball”.

El lliurament de premis es farà a la sala d’actes de Can Pasqual el proper 30 de juny. L’obsequi per als guanyadors de les categories del segon cicle d’ESO i de Batxillerat serà un lot de productes multimèdia valorat en 400 euros, mentre que el premi en la categoria d’adults consisteix en la publicació del treball en un llibre, amb un tiratge de 100 exemplars.

Els guanyadors i guanyadors de l'any passat van ser, en la categoria de 3r i 4t d'ESO, les alumnes Montserrat Sánchez, Judith Urbán i Andrea Córdoba, de l’institut El Cairat guiades pel professor Josep Maria Cobos, amb el seu treball “L’impacte de la crisi econòmica en el comerç d’Esparreguera”. Pel que fa a la categoria de Batxillerat, va ser guardonada una “Auditoria microbiològica dels parcs infantils d’Esparreguera”, elaborada per les alumnes de l’institut El Castell Mireia Ortega, Montserrat Vergés i Carla Valverde, guiades per la professora Yolanda Eito. I finalment, en la categoria d’adults, el treball guanyador va ser un “Catàleg de roques i agulles monolítiques del Massís de Sant Salvador de les Espases”, obra dels germans Òscar i Albert Massó Garcia.

Els guanyadors i guanyadores del II Premi de Recerca Vila d'Esparreguera