Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 15/08/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran, Ràdio Esparreguera Dimecres, 11 d'abril de 2018

L’Associació de Jubilats i Pensionistes gestiona el bar del Centre Dual com a prova pilot

El servei que s’ofereix és mitjançant màquines expenedores de productes, de moment hi ha una de cafè, però s’espera en els propers dies, una de refrescos i una d’aigües, i el bar està obert cada dia de 9 del matí a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda

La regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament d’Esparreguera, María Vallejo, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera que aquesta mesura “és una demanda de la mateixa Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera, arran de la rescissió de contracte de l’anterior gestor del servei de bar del Centre Dual, i que es podria allargar més enllà d’aquesta fase de prova pilot”.

Vallejo destaca que els motius de la rescissió del contracte, després d’un any de funcionament, han estat diversos, encara que ha destacat l’incompliment d’una sèrie de requisits que estaven regulats en el contracte, el tracte no sempre correcte amb els usuaris del bar, l’horari del servei o la recepció de queixes, tant a l’Ajuntament i a la mateixa Associació de Jubilats i Pensionistes.

La regidora de la Gent Gran assegura que el servei que es dóna actualment durant aquestes primeres setmanes de la prova pilot és bo i que els preus són més avantatjosos. María Vallejo afirma que la reacció dels clients del bar del Centre Dual ha estat, de moment, positiva.

Per la seva banda, Maria Teresa Rosa, presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera, explica que “els diferents membres de la Junta Directiva ens ocupem per torns d’estar presents en l’horari en què el bar del Centre Dual està obert per ajudar als clients amb les màquines expenedores de productes. De moment tenim una de cafè, però properament en tindrem una de refrescos i una d’aigües”.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes també destaca que també pot utilitzar aquest espai per alguna activitat com les classes de ball o el taller de sevillanes.

El Centre Dual, al carrer dels Arbres