Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 16/04/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat, Urbanisme Dimarts, 17 d'abril de 2018

Afectacions de trànsit per les obres al clavegueram dels carrers Lleida i La Vinya

En aquests moments s’estan duent a terme obres de millora al barri de Can Comelles i continuen les afectacions de trànsit pel despreniment de la façana d’un habitatge al carrer de Ferran Puig

Ahir va començar la fase d’obres que afecta al carrer Lleida al barri de Can Comelles. Es va tallar la circulació d’aquest carrer, deixant només accés a aparcaments comunitaris a l’interior d’edificis. Els vehicles que circulen en sentit nord pel Camí de Can Comelles en lloc de poder girar cap a l’avinguda de Francesc Macià pel carrer Lleida han de pujar dos carrers més, fins al carrer del Saig per arribar a la rotonda de les Girafes. En sentit sud, pel mateix carrer de Can Comelles han de fer la mateixa maniobra pel carrer del Saig.

Quan acabin les obres d’aquesta fase continuaran pel carrer de Salvador Cortadellas fins al carrer Girona, variant les afectacions sobre el trànsit de la zona. Per a l’inspector en cap de la Policia Local, Josep Sánchez, es tracta “d’un dispositiu de desviaments que ja està en marxa, amb l’afectació mínima a la circulació, adequant-lo a l’evolució que vagin tenint aquestes actuacions i aquestes obres sobre el clavegueram d’aquesta zona”.

D’altra banda, pel que fa a aquestes obres de millora del clavegueram, està previst que demà dimecres, i potser també dijous, es realitzin unes rases al carrer de la Vinya, a l’alçada de l’avinguda de Francesc Macià. Aquesta actuació afectarà parcialment la circulació per l’avinguda de Francesc Macià i es tallarà totalment el trànsit al carrer de la Vinya, obligant els vehicles que circulin pel carrer de Ferran Puig a sortir pel Camí de Can Comelles durant aquest parell de dies que durarà aquest tall.

Finalment, es manté tallat el carrer de Ferran Puig per l’esfondrament de la façana de la casa del número 21 d’aquesta via. El despreniment de la façana afecta tant els veïns del carrer com la ciutadania en general, ja que Ferran Puig és una via principal de circulació. El carrer està tallat i s’obliga als cotxes que arriben pel carrer dels Arbres a girar avall per Taquígraf Garriga, que ha modificat el seu sentit de circulació.

Els veïns d’aquest carrer, per entrar als aparcaments privats, han d’accedir pel carrer Sant Antoni i dels Arbres i entrar en sentit contrari a l’habitual. En quant als aparcaments dels carrer Ferran Puig, s’hi pot arribar per Balmes, Sant Lluís o Beco, depenent de l’alçada en què estiguin situats.

Tall de trànsit al carrer Lleida

Obres al clavegueram del barri de Can Comelles

Obres al clavegueram del barri de Can Comelles