Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 12/07/2020
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Escola de Música i Dansa Dijous, 26 d'abril de 2018

Esparreguera celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest divendres

La Plaça de l’Ajuntament i les instal·lacions de l’EMMDE acolliran divendres diferents actuacions de l’Escola Municipal de Música i Dansa per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, que tindrà lloc diumenge 29 d'abril

El Dia Internacional de la Dansa es commemora aquest diumenge 29 d’abril, però Esparreguera s’avança dos dies en la celebració. Aquest cop, estrenant nou format, amb una lectura conjunta d'un manifest, que es farà a 2/4 de sis de la tarda a la plaça de l’Ajuntament i que serà seguida per una rua de dansaires que, pel carrer Cavallers, es desplaçaran fins a l’edifici de l’Escola Municipal de Música i Dansa. La directora de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Olga Aurín, ha dit en declaracions a l'emissora municipal que "hi haurà activitats en dos espais diferents. D'una manera o una altra, tothom podrà ser present durant aquesta celebració".

Els alumnes de l’EMMDE actuaran a dins l’escola on, com a novetat, hi haurà també tallers de dansa en família, per a nens i nenes acompanyats sempre d’adults. De 2/4 de 7 a ¼ de 8 de la tarda serà el torn dels infants de 4 a 6 anys; i d’1/4 de 8 a les 8 del vespre, tindran el seu espai els infants entre 6 i 8 anys. Els tallers estan oberts a tothom qui vulgui participar.

Celebració del Dia Internacional de la Dansa en una edició anterior