Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 23/08/2019
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Educació Dijous, 7 de juny de 2018

Esparreguera participa amb 120 alumnes en el concert final del 25è aniversari de l’ACEM

L’Associació Catalana d’Escoles de Música posa punt final als actes de celebració d’aquesta important efemèride amb un concert que comptarà amb la participació de més de 5.500 músics provinents de 82 escoles de música de tot Catalunya

Es tracta d’un dels concerts més multitudinaris que s’hagi fet mai a Catalunya, amb músics de totes les disciplines que durant una hora interpretaran diferents temes guiats per la batuta de Manel Camp, que se situarà al centre de l’estadi de Cornellà-El Prat, on es farà el concert.

La d’Esparreguera és una de les escoles de música que aportarà un major nombre de músics i ballarins. De fet, segons diu la directora de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, Olga Aurín, “estem entre els centres que han participat amb més alumnes a les diferents trobades que s’han fet al llarg del curs, destacant la d’instruments de vent, a Tarragona, on vàrem anar amb 50 infants”.

L’objectiu de l’ACEM és convertir el concert en una gran festa de la música, que comptarà amb la participació d’un cor de 1.500 cantants, una formació de 1.200 músics de corda fregada, una banda amb 1.500 instruments de vent, al voltant de 750 guitarristes i baixistes amb instruments tant clàssics com elèctrics, 300 percussionistes i un grup de 100 ballarins. La cita també comptarà amb una formació de 300 músics de cobla i tradicionals amb instruments tan variats com els acordions, fiscorns, flabiols, graelles, tarotes o timbals.

El concert estarà dirigit pel pianista, compositor i pedagog Manel Camp i set directors més que s’ocuparan de dirigir les diferents formacions. La direcció escènica anirà a càrrec d’Iban Beltran i les coreografies són obra de Toni Mira, mentre que l’actriu catalana Txe Arana serà l’encarregada de presentar l’acte.

Concert d'instruments de vent al Tarraco Arena de Tarragona