Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dijous, 7 de juny de 2018

Restriccions de trànsit a l’avinguda Francesc Macià dissabte dia 9 de juny

La via estarà tallada a partir de les tres de la tarda com a conseqüència de la celebració de la festa de veïns de l’Avinguda Francesc. Les parades de bus de l’Ateneu quedaran anul·lades temporalment en ambdós sentits de la marxa

Com a conseqüència de la celebració de la festa de veïns de l’avinguda Francesc Macià, aquesta via restarà tallada al trànsit aquest dissabte a partir de les tres de la tarda fins avançada la matinada, entre la rotonda de la carretera de Piera i la de Can Comelles.

Tampoc no s’hi podrà estacionar al carrer, mentre que als usuaris dels aparcaments privats se’ls recomana que deixin els seus vehicles fora de l’àrea tallada a la circulació de vehicles, donat que podrien partir restriccions puntuals de pas.

Les parades de bus de l’Ateneu quedaran anul·lades durant la mateixa franja horària en ambdós sentits de la marxa. Es recomana que els usuaris utilitzin les parades de Can Comelles, desplaçada a la mateixa rotonda, i de la Notaria. Els autobusos faran el recorregut entre aquestes parades a través de l’autovia A2.

L'avinguda Francesc Macià quedarà tallada dissabte a partir de les 3 de la tarda. Foto: 777Comunica