Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/06/2019
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Divendres, 8 de juny de 2018

La piscina d’estiu estrena temporada aquest dissabte

L’oferta lúdica arriba una setmana més tard i acabarà una setmana abans que l’any passat. No hi ha variacions en els preus i el servei es reforçarà en els moments de més afluència, augmentant el personal

El departament d’esports ha pres la decisió d’escurçar la temporada per tal de concentrar tots els esforços en les setmanes en què la instal·lació té més afluència d’usuaris, durant els mesos de juliol i agost. En canvi, al juny i al setembre la piscina registra una afluència molt menor, coincidint amb les darreres setmanes del curs escolar i amb la preparació del curs vinent.

La temporada passada va tancar amb uns resultats espectaculars: es varen registrar 48.000 visites, no només d’usuaris esparreguerins, sinó també de persones que venen d’altres viles atretes per les condicions òptimes de la instal·lació, així com per la piscina de mides olímpiques, amb una àrea de tres metres de fondària. El personal amb què compta la piscina es reforçarà aquest any amb una nova incorporació, per tal de donar un millor servei; i una altra de les novetats és que el servei de Bibliopiscina es prestarà des de la instal·lació del bar.

Les persones interessades en gestionar un abonament s’han de dirigir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Esparreguera, aportant DNI i foto de carnet. L’abonament que sempre té més èxit és el familiar, que permet l’entrada als progenitors i els seus fills menors de 16 anys.

La piscina d'estiu, vista des del Campanar d'Esparreguera