Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 03/07/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Gent Gran, Serveis Socials Dimarts, 12 de juny de 2018

El Centre de Dia de la residència de Can Comelles ampliarà el seu horari

El servei s’allargarà fins a les set de la tarda a partir del mes de setembre. És una de les millores més visibles que introdueix la modificació del conveni que l’ajuntament té amb l’empresa Sumar, per a la gestió del centre.

El canvi es deu a la petició expressada per alguns familiars davant les dificultats per conciliar la vida laboral amb la cura de les persones grans a càrrec. Maria Vallejo, regidora de serveis socials, ha explicat en declaracions a l'emissora municipal que “l’horari del centre acabarà a les set de la tarda, però qui vulgui continuar sortint a les cinc ho podrà fer”.

La implantació d’un servei de transport adaptat propi, titularitat de Sumar, permetrà oferir trasllats en les dues franges horàries, de manera que cada usuari pugui tornar a casa quan desitgi. L’ampliació de l’horari no suposarà cap increment en el cost que suporten els usuaris.

El centre de dia té un total de 25 places, de les quals vint són concertades per la Generalitat de Catalunya i cinc són privades. De cara al futur, però, totes haurien de ser públiques, ja que el SISPAP (Secretaria d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal) ha atorgat la concertació total del centre, com també l’ampliació de places concertades a la residència de Can Comelles. Per convertir les places privades actuals en públiques cal que les persones que les ocupin cursin baixa i, d’aquesta manera, es puguin incorporar les que es troben en llista d’espera.

Residència de Can Comelles