Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/06/2019
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Dijous, 14 de juny de 2018

La construcció de l’annex al Pavelló d'Esposrts genera posicions enfrontades

El PDeCAT afirma que s’està incomplint en part el pacte que va permetre l’aprovació del pressupost de 2017, mentre que l’equip de govern assegura que ja s’està redactant el projecte de l’annex al pavelló al mateix temps que reclama un Pla Director d’Esports

El pacte per l’aprovació del pressupost de 2017 va ser subscrit el 20 de desembre de 2016 per l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, del PSC; el primer tinent d’alcalde, Emmanuel Ortí, d’ICV; i el portaveu del PDeCAT, Joan Paül Udina. El punt 1.c reflecteix l’acord per “Fer un projecte i posterior inversió per construir una sala annexa a l’actual Pavelló Municipal d’El Castell, que permeti recollir la demanda d’espais esportius suficients per les activitats dels diferents clubs de la vila”.

Un any i mig més tard, l’annex està en fase de redacció del projecte i el Partit Demòcrata manifesta el temor que no es construeixi abans d’acabar el mandat. Joan Paül Udina, portaveu del PDeCAT, afirma que “segurament no el veurem fet. Quan es signa un compromís s’ha de respectar. Ara es diu que cal fer un Pla Director d’Esports, però el nostre és un compromís anterior”. A més, el portaveu del PDeCAT considera que no queden prou diners al romanent de tresoreria per construir l’annex, després que el ple municipal aprovés fa pocs dies un pla d’inversions de 3,4 milions d’euros.


Un Pla Director d’Esports

Per la seva banda, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha considerat que aquest debat s’emmarca en la precampanya per les municipals, afirmant durant la seva intervenció al programa Línia Directa de Ràdio Esparreguera que “per part d’aquest govern intentem planificar i ser endreçats. S’ha de redactar un projecte, que estem fent i que cal consensuar amb les entitats esportives. El primer que ens ha demanat l’equip tècnic que redacta el projecte és què volem assolir amb l’annex al pavelló. Necessitem una diagnosi, un Pla Director d’Esports”.

També s’hi ha referit el regidor d’Esports, Toni Molar, preveient que el projecte de l’annex estigui acabat d’aquí a poc. No descarta que la construcció pugui començar encara durant aquest mandat: “Depèn del que s’allargui la tramitació, però nosaltres no ho aturarem. Segurament no es podrà acabar, però sí començar o, al menys, estar adjudicat, tal com es va prometre”.

El regidor d'Esports també ha lamentat la campanya que el Jovent Republicà ha dut a terme a les xarxes socials i amb cartells enganxats al centre de la vila, acusant el regidor d’adquirir uns compromisos dels quals ara se’n desdiu. Toni Molar assegura que el que s’afirma és absolutament fals.

El pavelló d'Esports d'Esparreguera ha quedat petit per la dinàmica activitat esportiva de la vila