Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 21/01/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Polítiques d'Igualtat Dijous, 28 de juny de 2018

Comunicat de condemna de l'Ajuntament

Davant la noticia publicada als mitjans de comunicació sobre la presumpta agressió sexual patida per una jove la nit del passat dissabte 19 de maig, l'Ajuntament d'Esparreguera vol manifestar el seu rebuig i la seva enèrgica condemna contra aquest fet

Davant la noticia publicada als mitjans de comunicació sobre la presumpta agressió sexual patida per una jove la nit del passat dissabte 19 de maig, l'Ajuntament d'Esparreguera vol manifestar el seu rebuig i la seva enèrgica condemna contra aquest fet.

Aquesta dona va ser privada de la seva llibertat a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei, va ser introduïda en contra de la seva voluntat dins un cotxe i va ser abandonada a Sant Boi de Llobregat desprès de patir una violació múltiple.

Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, un delicte que atempta contra la llibertat i la dignitat de les persones i que degrada no només a les dones que ho pateixen, si no que degrada a tota la ciutadania. És un problema greu de la nostra societat que no pot quedar silenciat.

Des de l'Ajuntament hem denunciat i denunciarem totes les formes de violència masclista i continuarem treballant per erradicar aquesta xacra de la nostra societat. Tot el nostre recolzament a la víctima i a la seva família.

Comunicat de condemna de l'Ajuntament