Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dijous, 28 de juny de 2018

Ràdio Esparreguera commemora el Dia de l’Orgull LGTBI

Aquest dijous 28 de juny Ràdio Esparreguera ha dedicat part de la seva programació habitual a la celebració del Dia Internacional de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

La tertúlia ha estat dedicada íntegrament al dia en què es commemora, internacionalment, l’orgull de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Als col·laboradors habituals de l’espai, Carme Llinarés i Joan Raventós, s’han sumat les veus de membres de dues entitats representatives. Joan Andreu Bajet, president de Fundació Enllaç, associació de la gent gran que reivindica els drets i la normalització de les relacions de les persones LGTBI, ha parlat de la progressiva acceptació de la diversitat sexual. I hem conegut la realitat dels familiars d’infants transsexuals a través del secretari de l’entitat Chysallis, Jaume Ulldemolins. La psicòloga especialista en sexologia Sílvia Catalán ha aclarit conceptes i ha exposat els principals neguits i obstacles que poden patir les persones LGTBI per viure plenament la seva sexualitat.

Finalment, la tècnica d’Atenció a les Persones, Victòria Debés, ha explicat quines actuacions es duen a terme des de la regidoria d’Igualtat de l’ajuntament d’Esparreguera, on des del passat mes de novembre s’ha posat en marxa el Servei d’Atenció Integral (SAI) i s’estan establint les línies bàsiques d’actuació en aquesta matèria.

Més informació:
En aquest enllaç podeu escoltar el programa especial de Ràdio Esparreguera del passat 28 de juny

Cartell commemoratiu del dia