Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal, Joventut, Memòria Històrica Dilluns, 2 de juliol de 2018

La tercera edició dels Premis de Recerca Vila d’Esparreguera ja té treballs guanyadors

En l’acte que es va celebrar dissabte a la tarda a Can Pasqual, es van premiar estudis d’Enric Gili; d'Ariadna Xairó, i de Carla Castro, Marta García i Naia Almirall; i de Sara López i Asmae El Khoulati

Aquests Premis de Recerca Vila d’Esparreguera, que organitzen les regidories de la Memòria Històrica i de l'Arxiu, i de Joventut, suposen un reconeixement a la tasca de recerca i de divulgació de fets de la vila en diferents àmbits, i la regidora de la Memòria Històrica i de l’Arxiu de l’Ajuntament d’Esparreguera, Mariona Masferrer, s’ha mostrat molt satisfeta “per la participació que ha superat la de les dues edicions anteriors i per la qualitat dels treballs que ha provocat que el jurat, per primera vegada, hagi decidit donar un accèssit, en aquest cas en la categoria de Batxillerat”.

Per tant, el treball guanyador en la categoria de 3r i 4t d’ESO, premiat amb un lot de productes multimèdia, porta per títol "Els infants que es van quedar a Esparreguera durant la Guerra Civil" i és obra de Sara López i Asmae El Khoulati.

Pel que fa a la categoria reservada a alumnes de 1r i 2n de Batxillerat s’han presentat fins a cinc treballs, el major nombre de totes les categories, i la qualitat de tots ells va fer molt difícil la decisió del jurat. Finalment, el treball guanyador ha estat "Sense tu, sí sóc algú. La violència de gènere entre els adolescents" d'Ariadna Xairó, mentre que l’accèssit ha estat l’estudi "Epidemiologia de les lesions esportives en els joves d'Esparreguera", de Carla Castro, Marta García i Naia Almirall.

Finalment, en la categoria d’adults, premiat amb la publicació del treball en format llibre, el guanyador ha estat Enric Gili i Bas i el seu estudi "El temps a Esparreguera. Dades enregistrades del darrers cent anys".

Enric Gili ha estat el guanyador de la categoria d'Adults amb ""El temps a Esparreguera. Dades enregistrades del darrers cent anys"

Sara López i Asmae El Khoulati han estat les guanyadores en la categoria de 3r i 4t d'ESO amb "Els infants que es van quedar a Esparreguera durant la Guerra Civil"

Ariadna Xairó ha estat la guanyadora en la categoria de 1r i 2n de Batxillerat amb "Sense tu, sí sóc algú. La violència de gènere entre els adolescents"

Carla Castro, Marta García i Naia Almirall han estat premiades amb un accèssit en la categoria de 1r i 2n de Batxillerat amb "Epidemiologia de les lesions esportives en els joves d'Esparreguera"