Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 04/08/2020
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Can Comelles Dimecres, 4 de juliol de 2018

Les obres de la Unitat de Convivència de Can Comelles començaran al setembre

Aquesta és una de les tres actuacions que s’han d’enllestir del paquet d’inversions de gairebé 347.000 euros que es va aprovar en la sessió ordinària del Ple municipal del 13 de setembre de l'any passat

María Vallejo, regidora de Gent Gran i de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esparreguera, ho ha anunciat en declaracions a l’emissora municipal Ràdio Esparreguera. La regidora ha assegurat que “el termini d’obres està previst en quatre mesos i aquesta inversió forma part del paquet d’inversions de 347.000 euros que es va aprovar en el Ple municipal del passat mes de setembre per millorar la residència de Can Comelles, en el marc de l’encomana de gestió a l’empresa Sumar”.

Aquesta és una de les tres actuacions que s’han d’enllestir del paquet d’inversions de gairebé 347.000 euros que es va aprovar en el Ple municipal del 13 de setembre de l’any passat. A més de la nova Unitat de Convivència que suposa una inversió de 122.000 euros, també resta per executar el sanejament de les humitats i la restauració de la Sala Noble de la residència, així com el tancament exterior de finestres i porticons. María Vallejo ha destacat que les partides previstes de mobiliari i d’instal·lació de sistemes d’alarma i de vigilància ja han estat executades, amb un valor total de 87.000 euros.

De cara al futur, la regidora Gent Gran i de Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament d’Esparreguera ha assegurat que "cal consensuar el dia a dia amb l’empresa Sumar", però ha afegit que "la voluntat de l’Ajuntament és ampliar els serveis del Centre de Dia en horari de cap de setmana i també apostar per la construcció d’una nova residència de Can Comelles".

La regidora María Vallejo també ha valorat positivament el treball que estan portant a terme i el consens adquirit tant en la Comissió Tècnica com en la Comissió Estratègica i Política de l’encomana de gestió a Sumar, i ha posat en valor les tasques i el tarannà de la nova directora de Can Comelles, Esther Romero, "una persona que coneix perfectament la residència i que ha generat molta confiança entre el seu personal".

La pèrgola del jardí és una de les accions de millora que ja s'han realitzat a Can Comelles

La milora de l'espai del Centre de Dia és una altra de les actuacions realitzades

S'han comprat noves butaques geriàtriques

La residència de Can Comelles disposa de nous llits articulats

També hi ha nou mobiliari a la residència

Tendals nous a la residència de Can Comelles

La cuina de la residència s'ha remodelat

S'ha procedit també a comprar taules de nit per a les habitacions dels usuaris