Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 03/07/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Govern Obert Divendres, 6 de juliol de 2018

L’Ajuntament celebra demà una jornada de portes obertes

Coincidint amb el programa d’activitats de la Festa Major, demà dissabte entre les 10 del matí a la 1 del migdia, la ciutadania d'Esparreguera podrà assistir a una visita comentada pels diferents espais de la Casa Consistorial

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, en declaracions a l’emissora municipal Ràdio Esparreguera, ha assegurat que “obrir el consistori a la ciutadania constitueix un exercici de transparència que permet apropar la realitat de l’Ajuntament a tota la població i suposa donar compte d’una de les principals actuacions desenvolupades en el Pla d’Actuació Municipal”.

Com l’any passat, aquesta mesura, impulsada per la regidoria de Planificació, Qualitat i Govern Obert de l’Ajuntament d’Esparreguera que gestiona Maria Mas, comptarà amb la col·laboració de treballadors i treballadores de l’Ajuntament que transmetran a la ciutadania els reptes que han d’afrontar dia a dia durant el seu servei professional.

Amb l’objectiu que els ciutadans coneguin tant la seu institucional com la gestió municipal, es farà un recorregut informatiu des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins a l’Àrea de Presidència passant per l’Àrea de Territori i l’Àrea d’Atenció a les Persones. Les visites s'organitzaran en grups reduïts i tindran sortida cada 30 minuts aproximadament. De cara a reservar plaça els ciutadans poden trucar al telèfon 93 7771801 de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i apuntar-se en els horaris previstos de visita entre les 10 i les 13h.


La primera jornada es va organitzar durant la passada Festa Major d'Estiu