Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 15/08/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Promoció Econòmica, Treball i Formació Dimecres, 11 de juliol de 2018

L’atur registra al juny el millor comportament de l’any

Esparreguera té actualment 1.216 persones desocupades i ha registrat al mes de juny un descens de 42 (-3,3%) respecte del mes anterior

La dada d’atur d’Esparreguera segons el tancament del mes de juny és una de les millors de la comarca del Baix Llobregat i també la més positiva d’entre totes les registrades durant aquest 2018. La desocupació s’ha reduït en 42 persones i això situa la taxa percentual en un 11,7% de la població activa.

Antonio ferre, regidor de Promoció Econòmica i Treball, ha destacat que “durant tot el que portem d’any s’havien produït sempre millores molt moderades. Aquest descens important ens dona una empenta”. I és que, si comparem amb les dades comarcals, la millora a Esparreguera és gairebé un punt percentual superior, essent la nostra una de les poblacions on l’ocupació ha registrat una millor evolució.

Tot i les bones notícies, el regidor de promoció econòmica lamenta que els llocs de feina que es creïn estiguin caracteritzats per la precarietat: molts són temporals i amb salaris baixos. “Hi ha més afiliats a la Seguretat Social, però la temporalitat és altíssima; a Esparreguera és del 85% dels nous contractes. Esperem que els acords entre agents socials i administració estatal donin fruits i que es millori la situació”, ha dit Ferre en declaracions a Ràdio Esparreguera.

Que la situació està canviant molt en matèria d’ocupació ho demostren no només les xifres, sinó també l’activitat que es registra al Departament de Treball i Formació de Cal Trempat, on es detecta un increment important del nombre d’ofertes de treball.

El Servei de Treball de l'Ajuntament d'Esparreguera detecta un increment notable d'ofertes de feina