Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 07/07/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Promoció Econòmica, Turisme Dimarts, 17 de juliol de 2018

Les obres del futur Museu de la Terrissa d’Esparreguera ja han començat

Ahir mateix es va signar l’acte de replanteig de les obres d’un equipament cultural i turístic que es preveu que obri les seves portes a finals d’any, després d’una inversió municipal de 81.000 euros

El Museu de la Terrissa s’ubicarà al carrer de La Passió amb un format petit, però amb el darrer forn de llenya que es conserva en tota la vila com a element central, juntament amb els diversos elements relacionats amb el món de la terrissa d’Esparreguera que han donat les diferents famílies de terrissaires de la vila.

Mariona Masferrer, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha destacat “la col·laboració de la família Trujillo, de Ceràmiques Sedó, per tirar endavant aquest projecte i omplir el museu amb objectes i elements relacionats amb el món de la terrissa de la nostra vila que formaran part de la riquesa d’aquest nou equipament cultural i turístic”.

Les obres s’han adjudicat després d’un procés de licitació a Construccions Modova, una empresa d’emprenedoria de promoció econòmica, mentre que l’Ajuntament supervisarà tota l’execució.

La cap de la Unitat Administrativa de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Esparreguera, Emi Carmona, ha posat en valor “el paper de la terrissa com un dels elements més importants en la promoció turística d’Esparreguera” i, per aquest motiu, també disposa ja d’un dels itineraris turístics que des del mes de febrer ha posat en marxa l’Ajuntament de la vila.

Finalment, Glòria Trujillo, de Ceràmiques Sedó, ha assegurat que “el sector terrisser estava esperant l’impuls definitiu a aquest projecte, ja que des de l’any 2005 s’estava treballant per acomplir els deures pendents que es tenien amb aquest àmbit des de fa generacions”. Trujillo ha recordat que abans de la implementació de la Colònia Sedó a la vila, a Esparreguera només hi havia terrissaires i pagesos.

Ahir es va signar l'acte de replanteig de les obres del Museu de la Terrissa