Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 07/08/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dilluns, 23 de juliol de 2018

L’Ajuntament contracta temporalment 16 persones de diferents perfils professionals

Aquesta mesura ha estat possible en el marc de la segona fase dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, i aquestes persones treballen des del passat 7 de juliol per a l’Administració municipal amb contractes temporals fins a finals d’any

Les persones contractades responen a perfils d’operaris especialistes, oficials paletes, netejadors d’edificis municipals, auxiliars de gestió d’atenció a les persones, conserges d’instal·lacions esportives, equipaments municipals i centres educatius, i auxiliars forestals. Aquest programa de la Diputació de Barcelona té per finalitat promoure l’ocupació de les persones aturades i d’aquelles incloses en col·lectius d’exclusió social, mitjançant la concessió de suports econòmics per al desplegament de plans, programes i mesures locals, ja siguin de caràcter pal·liatiu i/o preventiu, al mateix temps que s’afavoreix la diversificació econòmica del conjunt de la demarcació de Barcelona.

Un tret distintiu dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, segons la tècnica de Treball i Formació de l'Ajuntament d'Esparreguera, Neus Tarazona, és "que les convocatòries són més obertes i més laxes que les del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya". Tarazona també ha assegurat que les valoracions i les puntuacions, a càrrec dels tècnics municipals, també tenen en compte aspectes socials, al marge dels econòmics. En aquesta convocatòria s’han presentat una seixantena de persones, encara que la tècnica de Formació i Treball ha lamentat que es podrien haver presentat més persones.

Així doncs, durant uns mesos, confluiran aquests 16 persones contractades per aquest Pla d’Ocupació de la Diputació de Barcelona amb 3 més que encara continuen treballant en el marc d'un programa vigent del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Neus Tarazona ha posat en valor que en els darrers 3-4 anys, tant la Diputació de Barcelona com la Generalitat de Catalunya, han apostat per aquest tipus de programes d’inserció laboral, i que, fins i tot, per aquest darrer trimestre del 2018, s’espera un altre programa per part del SOC. D’altra banda, també es preveu que a finals d’any es convoqui una nova oferta del programa “Joves en Pràctiques” que l’any passat va permetre contractar cinc joves d’Esparreguera.

Les 16 persones contractades responen a diferents perfils professionals