Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 07/08/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat, Urbanisme Dimecres, 25 de juliol de 2018

L’Ajuntament comença demà les obres a la carretera d’accés a la Colònia Sedó

Aquesta actuació d’emergència permetrà arranjar els desperfectes ocasionats per l’esllavissada provocada per l’episodi continuat de pluges del passat mes d’abril

Les obres, valorades amb un import de 200.000 euros procedents del romanent de tresoreria i amb un termini d'execució teòric de 3 mesos, consisteixen en la millora d’estabilització del talús del marge dret de la carretera d’accés a la Colònia Sedó des de la carretera C-1414, mitjançant la construcció d’una escullera des de la base de la confluència del torrent amb el riu Llobregat, fins a la seva coronació al nivell de la carretera existent. D’aquesta manera, es pretén aconseguir estabilitzar el talús que suporta la carretera i evitar el possible corriment de terres en un futur.

Rogeli de la Cruz, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha assegurat que “si no es fessin les obres amb caràcter d’emergència la carretera es podria veure afectada en major mesura en cas de noves pluges, encara que la via és apta per circular actualment amb avisos de precaució”.

Paral·lelament, es procedirà a desbrossar la zona d’aigües del marge esquerrer de la carretera i a netejar l’obra de fàbrica existent per poder donar sortida a l’aigua que es recull a la zona del torrent.

A més a més, per solucionar el problema que ocasiona l’aigua durant els episodis de tempesta, es proposa construir una cuneta al marge dret que recollirà l’aigua que s’acumula a la carretera, dirigint-la cap a la sortida de l’obra de fàbrica existent que haurà estat netejada.

Quan es va produir l'esllavissada, l'Ajuntament va procedir a senyalitzar el tram afectat de la carretera