Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 13/08/2020
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dimecres, 8 d'agost de 2018

La majoria d’obres públiques importants continuen durant aquest estiu a Esparreguera

Continuen els treballs de millora de la xarxa de clavegueram del sector nord, d’arranjament de la carretera d’accés a la Colònia Sedó o d’urbanització del carrer de Pau Font, entre d’altres. Només s'ha aturat durant el mes d'agost l'actuació de la fase 1 de reforma integral del barri de La Plana

Rogeli de la Cruz, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha destacat que “totes les actuacions que s’estan portant a terme en aquest moments a la nostra vila segueixen el termini d’execució establert”, com és el cas de l’actuació en la xarxa de clavegueram del sector nord de la vila als carrers de Salvador Cortadellas, de La Vinya, Lleida i del Camí de Can Comellas, que hauria d’acabar abans de finals d’any.

Un cop enllestida aquesta obra, podria començar l’arranjament i la reurbanització del carrer de Ferran Puig, una actuació molt important i que ja estava prevista anteriorment, però que s’ha endarrerit per motius administratius.

L’única de les obres públiques que està aturada aquest mes d’agost és la de la fase 1 de la reforma integral del barri de La Plana, una mesura que ja estava prevista i que no implica l’endarreriment del termini d’execució previst per al mes de desembre.

El regidor d’Urbanisme ha qualificat com a complicada l’obra de caràcter d’emergència que s’està duent a terme a la carretera d’accés a la Colònia Sedó. De la Cruz ha destacat que a mitjans de setembre hauria de finalitzar aquesta actuació provocada per l’esllavissada que es va produir arran de les intenses pluges del passat mes d’abril. Mentre s’executa l’obra, la carretera és transitable amb un únic carril alternatiu.

Rogeli de la Cruz ha assegurat que la urbanització del carrer de Pau Font, entre els carrers de l’Ametller i de l’Om, al barri Font, estarà llesta aquest mateix mes d’agost, però no es podrà obrir fins que es procedeixi al soterrament, per part de Telefònica, d’una línia aèria d’aquesta companyia de serveis.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Esparreguera ha afegit que el mes d’agost s’està aprofitant per desenvolupar totes aquestes obres en menor intensitat de l’habitual. En aquest sentit, també s’està treballant en l’enderroc de l’antiga escola de les Monges i en la rehabilitació de la Casa dels Mestres, però ha manifestat que encara no hi ha data per a què comencin les obres de legalització de la instal·lació elèctrica i de prevenció d’incendis a l’antiga Biblioteca Beat Domènec Castellet.

Finalment, Rogeli de la Cruz sí que ha mostrat la seva preocupació per l’endarreriment de les obres del col·lector del barri de Mas d’en Gall. Una actuació reclamada històricament pels veïns d’aquest sector de la vila que, per motius burocràtics i administratius no imputables a l’Ajuntament, no han permès iniciar l’actuació durant la primavera d’aquest any, com estava previst, encara que es confia poder-ho fer abans de finals d’aquest 2018.

Les obres públiques no s'aturen a Esparreguera durant l'estiu