Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 13/08/2020
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Divendres, 10 d'agost de 2018

Bona assistència d'usuaris a la piscina municipal d’estiu aquests dos primers mesos

La instal·lació esportiva municipal manté la mateixa tendència d’assistència de l’any passat, quan es va assolir el rècord de gairebé 55.000 usuaris

El regidor d’Equipaments Esportius i Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, Toni Molar, ha destacat en declaracions a Ràdio Esparreguera que "durant l’actual temporada d’estiu es manté aquesta tendència positiva d’usuaris i hem apostat per la tasca de prevenció en el manteniment que s’ha fet per evitar incidències tècniques com les que vam patir l'any passat".

Aquesta setmana s’ha complert els dos mesos d’obertura d’aquesta instal·lació esportiva municipal en l’actual temporada d’estiu que finalitzarà deu dies abans de l’habitual. La principal raó és poder fer front econòmicament al reforç de les tasques de manteniment que s’ha contractat enguany, tenint en compte que els deu dies del mes de setembre que s’obria habitualment la piscina d’estiu hi havia poca afluència d’usuaris.

D’altra banda, el regidor ha destacat que Esparreguera també es va sumar el passat diumenge a la iniciativa d’altres municipis d’obrir gratuïtament la piscina d’estiu per oferir aquest servei públic el dia que es preveia la temperatura màxima de la passada onada de calor que ha patit Catalunya, amb molt bona acceptació.

Toni Molar ha assegurat que els usuaris estan mostrant la seva satisfacció per l’estat i les condicions que ofereix aquesta temporada la piscina d’estiu d’Esparreguera, i ha posat en valor el bon ambient que hi ha a la instal·lació esportiva municipal.

Finalment, el regidor d’Equipaments Esportius i Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera ha comunicat que la tradicional Festa de cloenda dels Casals d’Estiu que es va haver d’ajornar per motius meteorològics es portarà a terme el proper dissabte 2 de setembre a partir de les 11 del matí.

La Piscina municipal d’estiu d’Esparreguera romandrà oberta cada dia d’11 del matí a 2/4 de 8 del vespre fins el proper diumenge 2 de setembre, quan es clourà l’actual temporada.

La piscina municipa d'estiu d'Esparreguera