Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 16/06/2021
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Dilluns, 13 d'agost de 2018

Èxit dels Casals Esportius d’Estiu que s’organitzen a Esparreguera

Aquests clàssics de l’estiu, organitzats per l’Ajuntament entre el 25 de juny i el 24 de juliol, van ser una de les primeres ofertes que varen aparèixer, i actualment coexisteixen amb molts altres alternatives, esportives i no esportives

El coordinador dels Casals Esportius d’Estiu, organitzats per l’Ajuntament d’Esparreguera, Marc Ceballos, ha destacat que “totes les activitats previstes s’han desenvolupat sense cap mena de problema i estem molt satisfets del bon equip de monitors i la qualitat d’activitats, dos factors d’èxit de l’edició d’enguany”.

Ceballos ha assegurat que limiten les places a 80 nens i nenes, d’entre 4 i 16 anys, que sempre s’omplen i que, malgrat que per segon any consecutiu han ofert la possibilitat de partir els Casals en packs de dues setmanes, la gran majoria d’infants porten a terme els Casals sencers.
L’Ajuntament d’Esparreguera no ha arribat a fer el pas que sí que han donat altres entitats, d’oferir la inscripció per setmanes o l’obertura del Casal també durant la primera setmana de setembre.

Malgrat que en aquests Casals no s’ofereix directament servei de menjador, Marc Ceballos sí que ha valorat la possibilitat que han tingut de coordinar-se amb l’escola Taquígraf Garriga per donar aquest valor afegit als nens i nenes que han assistit als Casals Esportius d’Estiu de l’Ajuntament d’Esparreguera.

El gruix més important d’infants en aquesta darrera edició dels Casals Esportius d’Estiu ha estat el de la franja d’edat de 10-12 anys, encara que els organitzadors han programat activitats adequades per a totes les edats. Un dels trets característics és la gran varietat d’activitats que es desenvolupen, sempre lligades amb el món de l’esport.

Pel que fa a les instal·lacions, Marc Ceballos ha destacat que els Casals Esportius d’Estiu es desenvolupen bàsicament als equipaments esportius municipals, encara que també en espais públics de la vila i l’escola Montserrat, en el cas dels més menuts.

El Pavelló d'El Castell ha estat un dels equipaments esportius municipals on s'han desenvolupat els Casals