Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 07/08/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Convivència, Política, Societat Divendres, 17 d'agost de 2018

Esparreguera se solidaritza amb les víctimes dels atemptats terroristes

Una quarantena de persones s’han concentrat aquest matí a la plaça de l’Ajuntament en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Després d’unes paraules de l’alcaldessa accidental, Olímpia Sánchez, ha estat Ernest León l’encarregat de llegir el “Manifest en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, per la pau, la democràcia i contra el terrorisme”, segons el text difós per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Un manifest que reivindica la tasca que aquells dies varen desenvolupar els cossos d’emergències i seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions i, molt especialment, les institucions d’autogovern de Catalunya. El text també demana que es deixin de vendre armes i material bèl·lic des dels països occidentals cap a grups terroristes.

Un cop llegit el manifest, s’ha fet un minut de silenci a la plaça, on les banderes onegen a mitja asta. Olímpia Sánchez, alcaldessa accidental d’Esparreguera i regidora de Convivència, ha dit aquest matí en declaracions a Ràdio Esparreguera que la comunitat musulmana és, en aquests cas, també víctima, perquè han patit un rebuig de la societat. “A Esparreguera, treballem amb la gent de la mesquita i tenim contactes sovint i molt bona relació. Però és difícil saber quan apareix una cèl·lula. El seu propi entorn, sovint, no ho sap”, ha dit la regidora.

Més informació:

En aquest enllaç podeu accedir al Manifest de l’FMC que s’ha llegit aquest matí a Esparreguera

En aquest enllaç podeu escoltar el manifest que s’ha llegit a la plaça de l’Ajuntament d’Esparreguera

Concentració del 17 d'agost a la plaça de l'Ajuntament d'Esparreguera