Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 16/06/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dilluns, 20 d'agost de 2018

Cal Trempat homologa les seves aules de formació

Les obres que s’hi duen a terme durant el mes d’agost permetran homologar les aules per tal d’impartir formacions subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya

Durant el mes d’agost, el servei de Treball de l’ajuntament d’Esparreguera es troba traslladat temporalment a l’edifici consistorial, degut a les obres que s’estan realitzant a Cal trempat. Unes actuacions llargament esperades que permetran ampliar en un futur proper l’oferta formativa que s’hi dona, ja que es podrà accedir als cursos de formació del Servei d’Ocupació de Catalunya. Fins ara, la no homologació de les aules era un escull important i, per aquest motiu, des de fa uns anys Cal Trempat pràcticament oferia només formacions a càrrec de l’ajuntament d’Esparreguera.

S’espera que durant la primera setmana de setembre el servei torni a estar situat a l’edifici, un cop acabades unes obres que permetran potenciar, per exemple, formacions lligades a la branca administrativa i d’ofimàtica.

Addicionalment, el servei de Treball i Formació de l’ajuntament d’Esparreguera continua oferint la seva habitual oferta de cursos. Yolanda Manresa, tècnica del departament de Treball, ha explicat que, en breu, es publicarà la convocatòria del darrer trimestre del any, que es desenvoluparà durant els mesos d’octubre a desembre. “Donem continuïtat a formacions especialitzades per obtenir els carnets de manipulació d’aliments i de carretó elevador, dues activitats amb elevada rotació de personal i gran demanda. I es faran dues formacions de llarga durada, al voltant de 100 hores, sobre neteja industrial i auxiliar de magatzem, modalitats que tenen també molta demanda laboral”, ha dit Yolanda Manresa.

L'edifici de Cal Trempat és la seu del departament de Treball i Formació