Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 09/08/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Biblioteca Municipal L'Ateneu, Cultura i Festes Dimecres, 22 d'agost de 2018

La Biblioteca Municipal l’Ateneu canvia l'horari de tarda

A partir del 3 de setembre, la instal·lació avançarà mitja hora tant l’apertura com el tancament. Restarà oberta, per tant, de les tres de la tarda a les vuit del vespre, de dilluns a divendres

Carla Canongia, directora de la Biblioteca Municipal l’Ateneu, ha explicat en declaracions a Ràdio Esparreguera que l’objectiu és adaptar-se millor als horaris lectius. “Les escoles obren a les tres de la tarda i quedava aquesta mitja hora de marge en què nosaltres estàvem tancats. D’aquesta manera, podrem fer els cursos de formació a partir d’un quart de quatre. També ens permet una millor conciliació laboral i familiar, perquè de les vuit a dos quarts de nou del vespre pràcticament no rebíem usuaris”.

Als matins, l’horari no canvia: de 10 del matí a dos quarts de dues del migdia, de dimarts a divendres. A partir del 22 de setembre, també obre els dissabtes al matí. La Biblioteca Municipal l’Ateneu resta oberta setmanalment un total de 42 hores i mitja, molt per sobre de la ratio que pertocaria a una població com Esparreguera, que és de 35 hores i mitja.

El 17 de setembre començaran totes les activitats habituals a la biblioteca i, de moment, es detecta una important demanda per algunes de les que demanen inscripció. És el cas dels clubs de lectura, que estan coberts al 80% i alguns ja estan tancats i amb llista d’espera.

El 27 de setembre es lliuraran els premis del Concurs dels Superlectors, que se celebra per primer cop aquest estiu i que ha comptat, fins al moment, amb una cinquantena de participants.

Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera