Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 31/05/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Biblioteca Municipal L'Ateneu, Cultura i Festes Dimecres, 22 d'agost de 2018

La Biblioteca Municipal l’Ateneu canvia l'horari de tarda

A partir del 3 de setembre, la instal·lació avançarà mitja hora tant l’apertura com el tancament. Restarà oberta, per tant, de les tres de la tarda a les vuit del vespre, de dilluns a divendres

Carla Canongia, directora de la Biblioteca Municipal l’Ateneu, ha explicat en declaracions a Ràdio Esparreguera que l’objectiu és adaptar-se millor als horaris lectius. “Les escoles obren a les tres de la tarda i quedava aquesta mitja hora de marge en què nosaltres estàvem tancats. D’aquesta manera, podrem fer els cursos de formació a partir d’un quart de quatre. També ens permet una millor conciliació laboral i familiar, perquè de les vuit a dos quarts de nou del vespre pràcticament no rebíem usuaris”.

Als matins, l’horari no canvia: de 10 del matí a dos quarts de dues del migdia, de dimarts a divendres. A partir del 22 de setembre, també obre els dissabtes al matí. La Biblioteca Municipal l’Ateneu resta oberta setmanalment un total de 42 hores i mitja, molt per sobre de la ratio que pertocaria a una població com Esparreguera, que és de 35 hores i mitja.

El 17 de setembre començaran totes les activitats habituals a la biblioteca i, de moment, es detecta una important demanda per algunes de les que demanen inscripció. És el cas dels clubs de lectura, que estan coberts al 80% i alguns ja estan tancats i amb llista d’espera.

El 27 de setembre es lliuraran els premis del Concurs dels Superlectors, que se celebra per primer cop aquest estiu i que ha comptat, fins al moment, amb una cinquantena de participants.

Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera