Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 01/08/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Turisme Dijous, 23 d'agost de 2018

Ceràmiques Sedó obté el distintiu de Comerç de Venda d’Artesania Catalana

La Generalitat ha convocat per primer cop aquesta acreditació, que garanteix que els productes realitzats són de producció pròpia i estan fabricats a Catalunya de manera artesanal, mitjançant processos propis del seu ofici

L’objectiu és garantir als clients que el que estan adquirint és, realment, artesania catalana i no un producte fraudulent. Glòria Trujillo, membre de l’equip de Ceràmiques Sedó, afirma que “el registre d’establiments garanteix que no hi pot haver cap mena de trampa, que és un producte fet per artesans de Catalunya”.

Ceràmiques Sedó ja comptava amb el distintiu de Producte d’Artesania i ara ha decidit fer un pas més i afegir-se a aquesta iniciativa que la Generalitat acaba de posar en marxa. Per l’empresa, aquest nou distintiu suposa un reconeixement a la tasca feta i una promoció per al negoci, en situar-lo al mapa dels productors i venedors d’artesania autèntica de Catalunya.

Obtenir el distintiu de la Generalitat no ha estat fàcil, ja que s’ha hagut de demostrar que es compleixen els requisits. Però la feina feta anteriorment també ha ajudat; i és que a Ceràmiques Sedó compten amb dos mestres artesans, Feliu i Glòria Trujillo.


Punt d’Informació Turística
Ceràmiques Sedó ha renovat també recentment el seu títol de Punt d’Informació Turística, essent l’únic punt que hi ha al nostre municipi. A tot el Baix Llobregat, en són 51, tots ells establiments públics o privats que tenen contacte directe amb els turistes. Després de la primera experiència, engegada fa dos anys amb una formació específica rebuda per un dels membres de l’equip, Ceràmiques Sedó ha decidit renovar l’acreditació. “És una iniciativa per llocs on no hi ha oficina de turisme però sí que hi ha establiments, com el nostre, que reben visites i grups, als quals informem sobre altres activitats que es poden fer a Espareguera”, ha explicat Glòria Trujillo.

Pati de les instal·lacions de Ceràmiques Sedó al carrer Barcelona