Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 13/08/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Dilluns, 27 d'agost de 2018

La piscina d’estiu tancarà la temporada amb una festa aquàtica

Aquest dissabte s’hi instal·laran grans inflables amb tobogans entre les onze del matí i la una del migdia per acomiadar la temporada i, al mateix temps, fer la festa de cloenda dels casals d'estiu, que es va haver d’anul·lar per l’adversa meteorologia

La festa aquàtica substitueix la celebració que habitualment es realitza a finals de juliol com a cloenda dels casals d’estiu i que aquest any es va haver d’anul·lar per l’adversa meteorologia d’aquell dia. La regidoria d’esports ha decidit traslladar la celebració a aquest diumenge i fer-la coincidir amb el darrer cap de setmana d’obertura de la piscina d’estiu. La festa aquàtica comptarà amb inflables de grans dimensiones per al gaudi dels més petits i s’allargarà des de les onze del matí a la una del migdia de dissabte.

La piscina d’estiu va obrir la temporada 2018 el passat 9 de juny i resta oberta fins aquest diumenge, 2 de setembre. Han estat gairebé tres mesos d’obertura durant els quals la instal·lació ha acollit activitats habituals, com els casals infantils o el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, i ha obert gratuïtament, de manera extraordinària, el diumenge 5 d’agost.

Pendent de saber quines són les dades definitives d’afluència, el regidor d’Esports, Toni Molar, afirma que “la temporada ha estat bona, amb un major nombre de visitants a la piscina durant la primera quinzena d’agost, en coincidència amb les elevades temperatures. En algun cap de setmana, es varen arribar a registrar 1.000 entrades”.

Vista de la piscina d'estiu d'Esparreguera