Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Govern Obert, Urbanisme Dijous, 6 de setembre de 2018

Els projectes dels pressupostos participatius avancen cap a l’execució

El govern municipal preveu que els contractes de les obres estiguin fets abans d’acabar l’any i que els cinc projectes guanyadors del procés participatiu estiguin executats en finalitzar el mandat

Els cinc projectes guanyadors dels pressupostos participatius estan en ple procediment de tramitació i la previsió del govern municipal és que tots estiguin acabats abans de finalitzar el mandat. Maria Mas, regidora de Planificació, Qualitat i Govern Obert, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera que “el personal tècnic de l’ajuntament s’ha posat en contacte amb les persones que varen fer les propostes per tal de concretar-les al màxim i que el desenvolupament dels projectes sigui consensuat”.

Els cinc projectes són els camins escolars segurs i accessibles, els jocs infantils inclusius, els vestuaris del club de tennis, el carril bici i camí per vianants paral·lel a la carretera B-231 i una actuació de millora al Parc de la Vila. Totes les propostes estan avançant en paral·lel i, tot i la diversitat de procediments que impliquen, les memòries ja estan en fase de redacció i a punt de realitzar els contractes per començar a executar.

Alguns detalls concrets dels projectes ja estan definits. Per exemple, ja sabem la ubicació dels jocs infantils inclusius, una proposta de l’entitat Petjades de Colors. Seran instal·lats a la Plaça del Centre i la Plaça del Rei, on es durà a terme una reforma completa de tots els jocs lúdics de manera que hi puguin accedir nens i nenes en cadira de rodes.

El projecte de millora del Parc de la Vila també es farà a partir d’una visió inclusiva i, per això, suposarà la instal·lació de nous elements aptes per a tots els infants, com ara tobogans gegants d’acer inoxidable, un laberint i una taula d’experimentació.

Al Parc de la Vila s'instal·laran nous jocs infantils

La visió inclusiva modificarà completament l'àrea de la Plaça del rei