Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 18/01/2021
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política Dilluns, 10 de setembre de 2018

La plaça del Centre acollirà demà la tradicional ofrena floral de la Diada Nacional

L’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Esparreguera girarà de nou al voltant de l’ofrena floral a l’escultura de La Flama a la plaça del Centre com a símbol de la unitat dels Països Catalans

L’ofrena floral començarà a les 10 del matí i comptarà amb la col·laboració de diverses entitats, associacions i col·lectius de la vila. Emmanuel Ortí, regidor d’Entitats, Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha destacat que enguany l’acte també commemorarà “la figura del lingüista i gramàtic català més il·lustre, Pompeu Fabra, de qui se celebra aquest any el 150è aniversari del seu naixement”.

D’altra banda, l’habitual ballada de sardanes de la Diada Nacional de Catalunya es farà a la plaça de Catalunya del barri de La Plana, aprofitant la celebració des del passat dissabte i fins el mateix 11 de setembre de la festa gran d’aquest barri de la vila. L’acte començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la Cobla Vila d’Olesa.

Finalment, el regidor d’Entitats, Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Esparreguera ha manifestat que el govern municipal no ha pres encara cap decisió sobre si l’1 d’octubre l’Ajuntament organitzarà o no cap acte al voltant del primer aniversari de les votacions.

L'ofrena floral girarà a l'entorn de l'escultura de La Flama