Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 28/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera, Societat Dimecres, 12 de setembre de 2018

Comença la nova programació de Ràdio Esparreguera

L’emissora municipal ha engegat aquest matí la temporada 2018-2019 amb força novetats a la graella, tant matinal com de tarda, i amb noves sintonies i nova imatge gràfica

La programació matinal de Ràdio Esparreguera comença a les 8 del matí de dilluns a divendres, amb el magazín informatiu Tot el que passa, que repeteix per segona temporada, conduït per Edgar Mont-Roig i Imma Muñinos.

A partir de les 10 del matí, una de les principals novetats és Sons a la Carta, un programa musical amb peticions dels oients que donarà pas a la tertúlia, de dimarts a dijous, que s’endarrereix una hora i que continua essent conduïda per Trini Arquimbau. Cada dimecres la tertúlia debatrà sobre el contingut del programa Línia Directa, que dona veu als portaveus de tots els grups municipals i, els segons dimecres de mes, a l’alcalde Eduard Rivas.

Els dilluns es manté la tertúlia esportiva, ara amb Edgar Mont-Roig com a moderador. I els divendres, d’11 a 12 del matí, apareix un nou programa a la graella, Per fi Divendres, que avançarà l’actualitat esportiva i cinematogràfica del cap de setmana.

El magazín Entre Altres Coses continua a la programació, sota la responsabilitat de Trini Arquimbau, tot i que amb un nou horari, de 12 a dos quarts de dues del migdia, moment en què comença l’Informatiu, editat i presentat per Imma Muñinos i Edgar Mont-Roig. I els divendres, el programa A 5 Bandes, realitzat per Ràdio Esparreguera, Olesa Ràdio, Ràdio Sant Esteve, Ràdio Abrera i Ràdio Martorell, es continuarà emetent de la una del migdia a dos quarts de dues.

La programació de tarda

A la graella de tarda, el programa musical de peticions Cafè amb Gotes s’endarrereix a les cinc i s’escurça una hora. Apareixen novetats com el programa Peluts, dedicat als animals de companyia (el fa la protectora de Mataró, dijous a dos quarts de nou del vespre), Dins d’un Mirall (entrevistes locals realitzades per Joana Llordella, dissabtes a les 11 del matí) i el programa musical La Paparra (divendres a dos quarts de vuit de la tarda), mentre que Alliberant el Temps canvia el seu nom pel de Connectats (dimecres a les vuit de la tarda, a càrrec de Juanfra i Encarni).

Clàssics com el Birdland de Francesc Castellví, el Remember Mix de Damià Orts, Nostra Dansa de Manel Gordón, ¿Cómo lo ves? de Josep Maria Regañó, La Máquina del Temps de José Morón, Cap dissabte sense sol de Carles Reynés i Toni Puig, Negra nit de Xavi Puig, Les millors Sarsueles de Jordi Pont o el Disco Fever de David Casino continuen a la graella, com també els programes dels dos instituts públics de secundària, La Finestra del Castell i esCairats.

Isidre Munés segueix els dimecres amb Les Batalletes de l’avi Isidrete; i l’Església Evangèlica amb L’aventura de Viure, cada dimarts a la tarda. Divendres és dia de música, amb ActualiCAT i The Routine Radio.
Com sempre que hi hagi ple municipal, Ràdio Esparreguera en farà la retransmissió en directe. I els diumenges al matí, La Selecció dels millors moments radiofònics dels darrers set dies substitueix el programa La Setmana.

Nova imatge

Aquesta temporada, l’emissora municipal estrena imatge, tant gràfica com sonora. El nou logotip està en aquests moments en plena implantació, mentre que la imatge sonora ha estat estrenada amb l’inici de temporada. És el resultat d’una col•laboració amb l’Escola Municipal de Música i Dansa, que s’hi ha implicat plenament: el nivell Mitjà 3 ha composat les noves sintonies i la Big Band, amb 16 músics, les ha interpretades. La veu és de Mar Jiménez, una jove promesa del cant a Esparreguera.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Equip de l'emissora municipal Ràdio Esparreguera

Imatge de la gravació de les noves sintonies a l'Escola Municipal de Música i Dansa

Nou logotip de l'emissora municipal