Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç Dilluns, 24 de setembre de 2018

El Mercat municipal disposa des de divendres d’una parada que ofereix el servei de bar

Es tracta d’una cessió temporal en espera de convocar un nou concurs per a les parades que continuen buides a l’equipament. L’obertura d’aquest s’inscriu en l'intent de revitalitzar aquest espai municipal on hi ha hagut darrerament un degoteig de tancament de parades

El concurs s’havia fet la primavera passada, però els titulars han volgut esperar fins al setembre per obrir la parada. A banda d’aquesta notícia positiva, la regidora ha avançat que s’està treballant en una programació d’activitats per donar més vida a la instal·lació i atreure més públic. Per exemple, la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Esparreguera, Mariona Masferrer, ha destacat que “la primera acció serà aquest proper mes d’octubre i serà un taller de dos dies de pastisseria creativa, a càrrec de Marc Suárez de Le Doux Collage”. Aquest taller serà gratuït i destinat a un màxim de 25 persones.

El Mercat municipal va ser el tema estrella del Consell de Comerç que es va celebrar el passat dijous al vespre i que va tenir una elevada assistència tant de representants polítics com de botiguers. Curiosament, però, no assistia cap paradista del mercat, encara que aquest col·lectiu manté reunions monogràfiques periòdiques amb l’Ajuntament. Tot i així, se’n va debatre i els horaris va ser la qüestió que, un cop més, es va posar a sobre de la taula.

Mariona Masferrer ha dit que es tornarà a convocar una reunió amb els paradistes per insistir sobre la necessitat d’obrir més tardes a la setmana, quelcom que genera certa resistència entre alguns titulars, ja que es tracta d’empreses familiars que, a més, dediquen les tardes a l’abastiment de productes.

El nou bar del Mercat municipal

Mercat municipal d'Esparreguera