Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 10/07/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimarts, 25 de setembre de 2018

L’Ajuntament programa activitats formatives de diversos àmbits amb fons propis

Concretament, són un curs d’higiene alimentària i manipulació d’aliments, un de carretó elevador i un de neteja professional i especialitat en vidres

Yolanda Manresa, tècnica de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha destacat que “a hores d’ara encara queden places lliure per a les tres activitats que s’impulsen amb fons propis de l’Administració local i que responen a les demandes que les empreses de la vila i del nostre entorn poden oferir”.

El curs d’higiene alimentària i manipulació d’aliments té una durada de 4 hores i proporciona a la persona la corresponent certificació, concretament el carnet de manipulador d’aliments. S’oferirà dues vegades, el 3 d’octubre i el 7 de novembre, i està dirigit a 25 persones cada una de les dues edicions.

El curs de carretó elevador té dues parts, la teòrica i la pràctica, i es desenvolupa en dues sessions durant dos dies consecutius. En aquest cas, seran els dies 4 i 5 d’octubre, i el 8 i 9 de novembre. Està dirigit a 15 persones cada una de les dues edicions, i les persones que l’imparteixin rebran també la corresponent acreditació, el carnet professional UNE ISO.

Finalment, l’Ajuntament també ofereix una tercera formació, en aquest cas molt més àmplia, amb un total de 100 hores, sobre neteja professional i especialitat en vidres, adreçat a un total de 15 persones que rebran un diploma que certificarà la seva formació en aquest àmbit. Aquest es portarà a terme de l’1 al 26 d’octubre, i del 5 al 13 de novembre.

Les persones interessades en impartir alguna d’aquestes tres formacions cal que s’adrecin a Cal Trempat.

Cal Trempat