Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Participació Ciutadana, Serveis Socials Dimecres, 10 d'octubre de 2018

L’Ajuntament engega una consulta pública prèvia sobre dos serveis bàsics

Es tracta d’un procés per elaborar l’avantprojecte del reglament i les ordenances fiscals dels serveis de transport adaptat i d’ajuda a domicili, en compliment d’una llei de 2016 que regula el Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques

Fins al 26 d'octubre la ciutadania d'Esparreguera podrà fer propostes que es tindran en compte a l'hora de redactar els futurs reglaments del servei de transport adaptat i del servei d’ajuda a domicili. Aquesta consulta pública, establerta a la llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques, es du a terme des de la plataforma decideix.esparreguera.cat, on es centralitzen els diferents procesos participatius oberts per l'Ajuntament.

María Vallejo, regidora de Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament d'Esparreguera, ha destacat en declaracions a Ràdio Esparreguera que “mitjançant l’aprovació d’aquests reglaments es pretén regular la prestació del servei municipal d’ajuda a domicili i de transport adaptat, dos serveis socials bàsics que estan experimentant un increment important de demanda”.

La regidora també ha aclarit que en la consulta pública pot participar qualsevol ciutadà d’Esparreguera, no només els usuaris d’aquests dos serveis. Un cop rebudes les propostes es valoraran i s’introduiran, si s’escau, en el reglament. L’Ajuntament parteix dels textos dels avantprojectes, que ja han estat redactats, als quals s’introduirien a posteriori les aportacions dels vilatans que participin en el procés.

L’objectiu dels reglaments és regular la prestació dels serveis. Fins ara només en tenia el servei de transport adaptat, encara que poc actualitzat, mentre que per al servei d’ajuda a domicili, que s’ha ampliat notablement durant aquest mandat, no existia el reglament.

La regidora de Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament d’Esparreguera, María Vallejo, ha assegurat que és necessari comptar amb un reglament actualitzat del servei de transport adaptat per garantir una millora en la qualitat, en l’atenció i en la prestació d’aquest servei. Aquest es presta al Taller Ocupacional de Can Comelles, al Centre de Dia, a l’Arc de Sant Martí a Martorell i al Centre Ocupacional Alba de Molins de Rei.

Enllaços d'interès:

Accés a la consulta pública prèvia al reglament del servei de transport adaptat

Accés a la consulta pública prèvia al reglament del servei d'ajuda a domicili

Façana del Taller Ocupacional Can Comelles