Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 01/08/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Promoció Econòmica Divendres, 19 d'octubre de 2018

Esparreguera participa en la 5a edició del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”

Castellví de Rosanes va acollir ahir la presentació de la cinquena edició d’aquest projecte que agrupa vuit municipis del Baix Llobregat Nord i que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu

Antonio Ferre, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la vila, va estar present en l’acte que va comptar amb el testimoni de dues de les propostes guanyadores del novè Concurs d’Iniciatives Empresarials, una d’elles la d’Emma Pérez d’Esparreguera com a millor idea jove de negoci, que s’organitza anualment en el marc d’aquest projecte que compta amb la participació d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

L’acte va començar amb un repàs de les accions destacades de la passada edició i va seguir amb la presentació d’aquelles que tindran lloc durant el 2018 en el marc del 5è projecte. Algunes d’aquestes accions adreçades a empreses i emprenedors ja estan en marxa –serveis d’assessorament especialitzat en l’àmbit financer i de protecció de dades, itineraris per a emprenedors, acompanyament, plans de negoci, formació-, mentre que d’altres tindran lloc els darrers mesos de l’any, com les dues sessions de ‘networking’. Una d’elles serà oberta a tot tipus d’empreses i l’altra, estarà centrada en l’àmbit de les franquícies i es portarà a terme a Olesa de Montserrat. El projecte també inclou accions de foment de la cultura emprenedora entre famílies i joves i l’edició d’una carta de serveis conjunta per potenciar la difusió dels recursos oferts per les àrees de Promoció Econòmica.

Antonio Ferre, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha assegurat en declaracions a Ràdio Esparreguera que "els objectius del Fem Xarxa, Fem Empresa són potenciar i enfortir els recursos adreçats a empreses i emprenedors del territori, contribuint així al seu creixement i consolidació, apostant sempre pel treball en xarxa”.

El regidor esparreguerí ha fet una bona valoració dels quatre anys anteriors d’aquest projecte i ha assegurat que la vila acollirà alguna d’aquestes activitats durant el darrer trimestre d’aquest 2018.

Presentació de la 5a edició del projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa"

L'acte de presentació es va fer a Castellví de Rosanes