Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç, Promoció Econòmica Dilluns, 22 d'octubre de 2018

La Fira del Vi i la Gastronomia duplica els resultats de l’any passat

La cinquena edició ha consolidat aquest esdeveniment clau en el calendari de tardor a Esparreguera, amb una major oferta gastronòmica i la introducció de noves activitats

Durant la 5a Fira del Vi i la Gastronomia d’Esparreguera, celebrada aquest dissabte, s’han venut 3.900 tiquets i 1.110 copes, front als 2.000 tiquets i les 560 copes de l’any passat. Però una imatge val més que mil paraules i la que oferia la Plaça del Centre des de quarts de 7 de la tarda a les deu del vespre ho diu tot: estava plena de gom a gom. El regidor de Promoció Econòmica, Antonio Ferre, no ha ocultat aquest matí la seva satisfacció en declaracions a l’emissora municipal: “Aquesta vegada s’ha millorat i s’ha assolit un gran èxit de participació. Hi ha molta gent que està esperant la Fira, podem considerar que ha arrelat completament”.

Després d’una davallada patida al 2017, l’esdeveniment ha experimentat una important recuperació. Tret distintiu ha estat el manteniment d’un format petit, de proximitat, que permet atendre als assistents amb comoditat; i la millora de l’oferta gastronòmica, amb més participants i major varietat. A banda dels cellers del territori, hi ha hagut una representació de vins d’arreu de Catalunya, amb denominacions com Costers del Segre, Terra Alta o el Garraf.

De cara a l’edició de l’any vinent, el regidor considera que s’hauria de replantejar el sistema de venda de tiquets, per evitar les llargues cues; i que potser caldria pensar en una ampliació de la durada de la fira. Notable èxit han obtingut el tast de vermuts i el concurs amateur de tast de vins i begudes per parelles, organitzat pel club gastronòmic Sentits, que va celebrar la primera edició amb ple absolut de participants.

Al matí i la tarda es va desenvolupar el primer Concurs Amateur de tast de Vins i Begudes