Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/09/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Memòria Històrica Dimarts, 30 d'octubre de 2018

Torna el Cicle de Cinema Local a la Biblioteca

La programació, que engegarà amb una projecció sobre les Festes del Mil·lenari de 1985, arriba fins al mes de juny de l’any vinent i abasta un total de vuit dilluns de cinema

Dilluns vinent comença la tercera edició del Cicle de Cinema Local a la Biblioteca Municipal l’Ateneu, que aquest cop arriba amb un canvi d’horari per adaptar-se a l’avançament de mitja hora a la tarda que ha implantat la biblioteca des del mes de setembre. Per aquest motiu, les pel·lícules començaran a 2/4 de 7 de la tarda, en l’espai habitual, la sala d’actes.

La programació engegarà amb una projecció sobre les Festes del Mil·lenari de 1985, incloent-hi un recull dels molts actes que es varen fer durant aquells dies. La regidora de l’Arxiu i de la Memòria Històrica, Mariona Masferrer, ha dit en declaracions a l’emissora municipal que tenim “un públic fidel d’uns 25 espectadors, que en ocasions són més, quan interessen determinades temàtiques. Fem una crida a persones que puguin tenir filmacions locals per ampliar la col·lecció que ja tenim. Senzillament ens les han de portar i farem una còpia per a l’Arxiu”.

La programació de tot el curs ja està tancada: al desembre es podran veure les Noces de Fígaro de 1988; al gener, l’Homenatge a Andreu Badia i Pere Franch; al febrer, La Passió de 1990; al març, Carnestoltes i Concert als jardins de Cal Marimón; a l’abril, l’obra de teatre La mà de mico, del 2004; al maig, els actes de celebració del 25è aniversari de Ràdio Esparreguera; i al juny la mostra d’estudis de dansa d’Anna Rodríguez.

Més informació:

Consulteu l'agenda de projeccions

El cicle es du a terme a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal l'Ateneu