Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 04/07/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Divendres, 2 de novembre de 2018

El departament de Treball posa en marxa noves formacions

Després de l’èxit de participació dels cursos que s’han desenvolupat durant el mes d’octubre, l’Ajuntament posa en marxa noves formacions professionalitzadores per a persones aturades

El departament de Treball i Formació de l’Ajuntament d’Esparreguera està a punt d’engegar la segona edició dels cursos d’higiene alimentària i manipulació d’aliments i de carretó elevador, dues formacions amb un elevat grau d’inserció laboral que han tingut en la primera edició una gran acollida, amb quaranta persones que ja han rebut la formació. Yolanda Manresa, tècnica de Treball i Formació, ha dit en declaracions a l’emissora municipal que “la valoració ha estat molt positiva perquè són cursos que tenen molta sortida professional. Per aquest motiu, demanem als assistents que estiguin inscrits obligatòriament al nostre servei, perquè d’aquesta manera queden integrats dins d’un sistema per rebre les ofertes de treball que ens arribin amb aquests perfils”.

Per als cursos que es posen en marxa a partir de la setmana vinent l’acollida està essent igualment molt important. El d’higiene alimentària i manipulació d’aliments es durà a terme el dimecres 7 de novembre i es tracta d’una formació presencial de 4 hores de duració que permet obtenir el carnet oficial.

En quant al curs de carretó elevador, es durà a terme durant dos dies consecutius, 8 i 9 de novembre, en dues parts, teòrica i pràctica. Té vuit hores de duració i permet obtenir el carnet professional UNE ISO, amb una participació màxima de 15 alumnes. A banda, el departament de Treball de l’Ajuntament d’Esparreguera està impartint des de fa dies un curs de més llarga durada, dedicat a la neteja professional i especialitat en vidres.

Properes formacions

En els propers dies, l’Ajuntament convocarà dues formacions ocupacionals més: una per a l’obtenció de la TPC, la Targeta Professional de la Construcció, absolutament necessària per treballar en aquest sector; i una formació en programari d’office de nivell mitjà. Totes aquestes formacions estan dirigides a persones que es troben actualment en situació d’atur i tenen cost zero per als participants. Els interessats cal que s’adrecin a la seu del departament de Treball, a Cal Trempat.

Més informació:

Consulteu l'agenda de cursos de Treball i Formació

El departament de Treball i Formació té la seu a Cal Trempat