Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 24/01/2022
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Protecció Civil Dimarts, 6 de novembre de 2018

Esparreguera participa dijous en la segona prova de sirenes d’avís per risc químic

La prova, que s’activarà a les 10 del matí, es du a terme per comprovar el funcionament de les sirenes i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència

Esparreguera participa aquest dijous 8 de novembre en la segona prova de sirenes d’avís a la població per risc químic que realitza aquets any Protecció Civil. La prova, en la que sonaran 86 sirenes instal·lades a 38 municipis de Catalunya, es du a terme per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans en coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

L’activació de les sirenes es farà per sectors de risc i en diferents fases. A Esparreguera, l’activació es farà a les 10 del matí, com a la resta del sector químic del Llobregat-Vallès Occidental i Bages, que està integrat, a més, pels municipis d’Olesa de Montserrat, Abrera, Martorell, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca, Castellgalí, Terrassa i Sant Vicenç de Castellet. L’avís finalitzarà deu minuts més tard. Tot i que la vila no disposa de sirenes, els esparreguerins podran escoltar una de les dues que sonen a Olesa de Montserrat, concretament la instal·lada a l’empresa KAO Corporation.

A més de les sirenes, els avisos de risc químic també es poden seguir a través del compte de Twitter de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, @emergenciescat.

Més informació:

En aquest enllaç podeu trobar tota la informació necessària

Durant la prova sonaran 86 sirenes instal·lades a 38 municipis de Catalunya