Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 25/01/2020
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera, Societat Dilluns, 12 de novembre de 2018

Esparreguera farà un brindis solidari per la lluita contra el càncer

El Club Gastronòmics Sentits, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esparreguera i de diferents entitats i empreses de la vila, organitza dissabte vinent un brindis solidari a benefici de la Marató de TV3, dedicada aquest any a la lluita contra el càncer

El Club Gastronòmic Sentits es proposa encerclar amb una cadena humana la plaça de l’Ajuntament, les galeries i els carrers dels Arbres, Taquígraf Garriga i Gran. Serà dissabte a partir de les dotze del migdia, a benefici de la Marató de TV3, en un brindis solidari les imatges del qual s’enviaran a la cadena pública catalana.

Els organitzadors calculen que calen unes 650 persones per tancar el cercle i aquest matí ja s’havien venut uns 300 tiquets. Jaume Llorens, responsable del Club Gastronòmic Sentits, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera, que “estem envoltats del món del vi i hem pensat que seria bo fer un brindis per col·laborar en un acte solidari. A tothom que li hem proposat, entre ells productors vinícoles, ens han dit que sí”.

Per participar-hi cal comprar el tiquet prèviament a Cal Sant, Cal Duran, l’Espai Blanc i mitjançant el grup Amazing Gospel o bé el mateix dia al carrer Taquígraf Garriga, a davant de Cal Sant. Les bodegues i establiments que donaran les begudes són Degusta, Vincelona, Cal Sant i Guillem i cal dir que, a banda de vi i cava, hi haurà refrescos, vi sense alcohol i sucs. Voluntaris d’Amazing Gospel, el Club Gastronòmic Sentits i Cal Sant s’encarreguen de la logística i també col·labora la junta local de l’Associació Española Contra el Càncer (AECC).

És el primer cop que es fa aquest brindis solidari a Esparreguera