Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 04/07/2020
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Promoció Econòmica, Ràdio Esparreguera Divendres, 16 de novembre de 2018

L’Ajuntament impulsa una jornada de xarxa de dones emprenedores

La trobada “Compartim i aprofitem sinèrgies” tindrà lloc dilluns 19 de novembre entre 2/4 de 2 del migdia i les cinc de la tarda a Can Pasqual, amb la finalitat d’intercanviar experiències i idees per impulsar el treball en xarxa de les dones del territori

La jornada de treball comptarà amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera i l’empresa Mil·lenium Services Consultores que faran la seva presentació, a càrrec de Marta Fàbregas, Montserrat Pallach i Natalia Cogollos, respectivament. També hi haurà la presentació d’una emprenedora local, en aquest cas, Carolina Constanzo.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera, Antonio Ferre, serà l’encarregat de donar la benvinguda a les assistents i d’inaugurar la trobada, organitzada pel departament d’Emprenedoria, que tindrà una durada de 3 hores. En declaracions a Ràdio Esparreguera, el regidor ha destacat que “s’ha detectat un potencial molt gran de dones emprenedores a la vila i es va començar a fer un treball en xarxa amb elles, així com un assessorament i un seguiment, que culmina en aquest acte amb la voluntat que es donin a conèixer i posar en comú les seves experiències professionals”.

La sessió està adreçada preferentment a perfils de dones emprenedores, Pimes, freelance, emprenedores, autònomes, i les activitats són vàlides per a qualsevol professional que necessita incrementar la seva xarxa de contactes d'una manera eficaç, dinàmica, divertida i que funcioni. L'exercici és vàlid per a tothom que tingui interès a potenciar les competències anomenades 'softskills' per comunicar la seva idea, projecte, negoci, i trobar des de clients a proveïdors fins a noves idees.

Els objectius són la posada en comú del treball en xarxa que estableixen les dones empresàries i emprenedores en el seu dia a dia, donant a lloc, a experiències i vivències reals; l’impuls de l'emprenedoria de les dones a partir de les sinergies i compatibilitats entre les mateixes empresàries; la millora de les relacions professionals, incrementant la xarxa de contactes per augmentar les possibilitats de negoci entre les representants; i la cohesió del teixit empresarial amb dinàmiques que generin contactes i creació de comunitat sortint de la zona de confort entre totes les participants.

I tot això d'una manera pràctica i experiencial, ja que, la millor manera d'aprendre és fer, el que diuen els anglosaxons, “learning by doing”, és a dir, "aprenent fent"). Culturalment l'empresària, l’emprenedora, l’autònoma desitja connectar, però es troba amb barreres que limiten el seu potencial, tant a escala personal com de l'entorn. D'una manera molt propera amb diferents dinàmiques anirà connectant i potenciant les diferents habilitats de forma que connecti amb les diferents interlocutores, creant així, noves oportunitats per a ella mateixa i per les altres assistents.

La jornada de treball comptarà també amb un refrigeri per portar a terme el que es coneix com a “networking free”, per connectar amb les persones que encara no s’ha parlat i també continuar amb les que ja s’hagin connectat amb la voluntat d’aprofundir per reservar una nova trobada o reunió per conèixer més en detall les possibilitats de col·laboració.

Més informació:

Consulteu el programa de la trobada “Compartim i aprofitem sinèrgies”

Trobada de dones emprenedores amb el lema "Donen un pas més". Foto: Ajuntament de Sant Quirze dels Vallès