Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 04/07/2020
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat, Urbanisme Dimarts, 20 de novembre de 2018

L’Ajuntament reclamarà el canvi de la xarxa de protecció de la carretera de Can Sedó

El consistori demanarà la substitució de la xarxa de seguretat al propietari dels terrenys on queda situada després que la protecció del talús quedés malmesa degut als nous despreniments provocats per les pluges dels darrers dies

L’Ajuntament requerirà al propietari dels terrenys on queda situada la xarxa que protegeix la carretera de Can Sedó que la substitueixi per una de nova per evitar nous episodis de despreniments. Es tracta d’una xarxa metàl·lica de 120 metres de llargària i 30 d’alçada que protegeix la carretera de la caiguda de pedra i terres provinents del talús, que ha quedat malmesa després dels despreniments ocasionats per les darreres pluges.

Els darrers esllavissaments al talús de la carretera de Can Sedó van provocar el trencament de la xarxa de protecció i, en conseqüència, la caiguda de pedra i terra a la calçada. L’Ajuntament va utilitzar maquinària pesada per netejar la carretera i deixar-la novament practicable, i ara iniciarà un procediment per reclamar la substitució de la xarxa de protecció. Entretant, en cas de produir-se nous episodis de pluges, davant del risc de nous despreniments es reforçarà la senyalització per a que els vehicles extremin la precaució.

Davant dels continus esllavissaments en aquest punt del terme municipal, l’Ajuntament vol iniciar converses amb la propietat dels terrenys per rebaixar el pendent del talús i evitar d’aquesta manera la caiguda de pedra i terres a la carretera, segons ha informat el regidor d’Urbanisme, Rogeli de la Cruz.

Relacionat amb els episodis d’intenses pluges dels últims dies, des de la regidoria d’Urbanisme també s’ha informat que l'habitatge del carrer Hospital número 3, desallotjat pel seu mal estat la setmana passada, ha estat efectivament apuntalat i el carrer tornarà a obrir-se normalment en les properes hores. Pel que fa a la finca, en aquests moments encara s’ha de definir si es faran treballs de rehabilitació o quina serà l’actuació que es durà a terme.

La xarxa protegeix la carretera de la caiguda de pedra i terres provinents del talús