Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 04/07/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Alcaldia, Convivència, Ràdio Esparreguera Dimecres, 21 de novembre de 2018

El consistori organitza aquest dissabte una rebuda institucional als nouvinguts

És un acte que no es realitzava des del mandat de l’alcalde Xavier Sitjà i que ara es recupera amb la col·laboració de la regidoria de Convivència per donar a conèixer l'Ajuntament i la vila

La rebuda institucional, que es farà dissabte 24 de novembre, començarà a les 10 del matí i anirà a càrrec de l’alcalde, Eduard Rivas, acompanyat d’altres regidors del consistori. La trobada amb les famílies convidades serà a la plaça de l’Ajuntament i després de la rebuda a la Sala de Plens municipal es procedirà a visitar el Campanar de Santa Eulàlia, el reclam més representatiu de la vila.

La convocatòria està destinada a qualsevol persona nouvinguda durant aquest 2018, hagi arribat de l’estranger o del propi país, de la comarca o, fins i tot, d’un municipi veí. També s’inclouen persones que hagin marxat d’Esparreguera en el passat i que ara han tornat a la vila. Fins ara, estan confirmades la presència d’una quarantena de persones.

L'alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha explicat que “es tracta de donar la benvinguda, amb l’objectiu final d’integrar i cohesionar el municipi. El servei d’Acollida ja fa aquesta funció, però va destinada sobretot a les persones que venen de països estrangers. El que plantegem ara és celebrar aquesta rebuda com a cloenda de les sessions d’acollida i, a més, fer extensiva la invitació a totes les persones nouvingudes, arribin d’on arribin”.

Per la seva part, la regidora de Convivència de l’Ajuntament d’Esparreguera, Olímpia Sánchez, ha assegurat que “des de la regidoria de Convivència s’organitzen les sessions d’acollida i que ara, amb aquesta rebuda que s’impulsa des d’Alcaldia, amb la col·laboració de la regidoria, es pretén donar a conèixer la institució municipal a les persones nouvingudes”.

A la sessió es convidarà tots els regidors del consistori, per tal de poder presentar els grups polítics, i es lliurarà als assistents informació sobre la vila, els serveis municipals i les entitats, aprofitant la recent edició actualitzada de la Guia d’Entitats 2018. Hi haurà un espai per interactuar i resoldre dubtes i neguits, i es visualitzarà un vídeo de curta durada, introductori sobre Esparreguera, que ja es va poder veure en una versió inicial durant la jornada de portes obertes que es va celebrar el passat mes de juliol, coincidint amb la Festa Major d’estiu.

L'acte comptarà amb una visita al Campanar d'Esparreguera, un dels emblemes de la vila